Sjöcontainer

 
Källa: Göteborgs Hamn Källa: Göteborgs Hamn

 

GDL Transport erbjuder marknadens vassaste system för transport av containers, trailers, flak till och från hamnar,  med kontor och lokal transportledning i både Göteborg, Stockholm och Helsingborg. Vi har valt ut de bästa åkare och chaufförer som finns på marknaden och kan motsvara de högsta kvalitetskrav du ställer.

Med våra tåg som utgår från Göteborgs Hamn till och från Vaggeryd, Hallsberg och Eskilstuna, erbjuder vi effektiva och miljövänliga transporter. Vi hanterar alla enheter och erbjuder depåhantering samt övriga kring tjänster.
I Katrineholm är GDL delägare i en av Sveriges största och mest säkra kombiterminaler, Katrineholm Rail Point AB. Katrineholm som ligger i anslutning till Stockholmsregionen har projekterat stora ytor för logistikändamål med kombiterminalen belägen i centrat för logistikområdet.

GDL Transport offererar även projekt eller specialtransporter också till/från övriga Europa.
För transportindustri- och andra företag inom industri och handel har vi ett totalt paket med tjänster, shipping support, där vi tar hand om alla dina godsflöden inom norden. Kontakta GDL Transport för mer information.