Styckegods


 

UTRIKES: Vänd dig med förtroende till Logistikpartner för landtransporter. Vi har duktiga partners och väl inarbetade åkerier, och personalen som kan besvara alla frågeställningar du har. Vi är AEO-certifierade och erbjuder förtullningstjänster.  
Vi har särskilt hög kompetens när det gäller transporter till/från de nordiska länderna. För ett sådant land som Norge med sin speciella geografi kan vi även erbjuda direkta transporter utan omlastningar till varje stadsregion.  Vårt system prioriterar svenska eller nordiska åkerier/chaufförer som motsvarar de högsta kvalitetskrav, och är medvetna om kundens krav och behov.
Vi utför också projekttransporter och andra uppdrag som kräver speciella arrangemang, du behöver inte vända dig till någon annan än Logistikpartner!
 

INRIKES
: Logistikpartner erbjuder en omfattande trafik med dagliga avgångar till/från Göteborg över hela Sverige, såväl när- som fjärrtrafik. Vi samarbetar med marknadens bästa åkerier. Ditt gods transporteras säkert och levereras enligt avtal, du har en egen kontaktperson. Din kontakt i frontlinjen är en kompetent person som kan besvara alla frågor.